karelschiepers-online

Milquet en Reynders vooral scherp voor kartel

Een reactie plaatsen

Deze kritiek is terecht. Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat een staatshervorming met deze meerderheid niet kan. De meerderheid is gewoon te klein. Daar is geen ingewikkelde wiskunde voor nodig. Dit toegeven is ook een vorm van ‘goed bestuur voor de mensen’. Dat was ons toch beloofd. Maar wie gelooft dat nog????

clipped from www.demorgen.be
Als de onderhandelingen mislukken, dan is dat volledig toe te schrijven aan de Vlaamse partijen, stelden Jo�lle Milquet (CDH) en Didier Reynders (MR) vrijdag op de Franstalige openbare omroep RTBF.
“Het kan niet dat er voortdurend nieuwe eisen en vragen gesteld worden, wanneer we dicht bij een akkoord zijn. Zo blokkeert alles”,

Ook formateur Yves Leterme krijgt een sneer. “Er zijn misschien mensen die besluiteloos zijn en niet kunnen afronden. Iedereen moet redelijk zijn en werken aan een evenwichtig akkoord. Ik denk niet dat dit verantwoordelijkheidsgevoel nu overal aanwezig is”, luidde het.
Ook Reynders vindt dat er bij de Vlaamse partijen en met name bij het kartel CD&V/N-VA knopen moeten worden doorgehakt.
Milquet is naar eigen zeggen bereid mee te werken aan een staatshervorming, maar dan alleen als ook de federale staat er versterkt uitkomt
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s