karelschiepers-online

Somers wijst beschuldigend naar CdH en CD&V/N-VA

Een reactie plaatsen

Er moet waarschijnlijk wel een staatshervorming komen. Al is het maar om meer duidelijkheid te brengen in de staatsstructuur. Start hiervoor toch met apart overleg, los van de regering. En vorm dan een regering met partijen die daar achter staan. Wat nu gebeurt is een echte klucht en schadelijk voor onze welvaart.
clipped from www.demorgen.be
Open Vld ervan overtuigd dat geen federale regering op de been kan worden gebracht indien er geen grote staatshervorming komt
Hij benadrukte dat de liberalen – zowel Open Vld als MR – zich altijd constructief hebben opgesteld en altijd meegezocht hebben naar oplossingen. Dat is volgens Somers echter niet het geval voor de andere oranje-blauwe partijen. Hij wees cdH, CD&V en N-VA met de vinger.
Maar het is haar wel makkelijk gemaakt door het openlijke separatisme van de N-VA, die openlijk de vernietiging van België bepleit. Zo was het makkelijk voor haar om zich stug op te stellen
CD&V haar formateur tot twee keer toe heeft afgeschoten en in de kou heeft laten staan.
We lopen niet enkel schade op in het buitenland, er moeten ook dringend maatregelen worden genomen inzake de koopkracht, begroting, … Er zullen heel veel inspanningen en creativiteit nodig zijn voor een oplossing.
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s