karelschiepers-online

Parlement van Benelux stelt één lokaal gsm-tarief voor

Een reactie plaatsen

De Benelux werkt blijkbaar ook nog! Overigens een goed voorstel. In de grensstreek doet zich regelmatig het probleem voor dat een gsm te vroeg (of te laat) overschakelt naar een ‘buitenlandse’ provider. Het is nu weer wachten tot dit voorstel werkelijkheid wordt. Hopelijk schakelen wij dan over naar de goedkoopste tarieven!!!!! Maar dat zal wel weer een illusie zijn.

clipped from www.demorgen.be
In heel de Benelux zou één lokaal gsm-tarief moeten gelden. Dat voorstel werd gedaan in het Beneluxparlement dat vrijdag en zaterdag in Luxemburg vergaderde. Daar werd onder meer het probleem aangeklaagd dat heel wat mobiele bellers in Luxemburg via het Belgisch netwerk bellen en dus een internationaal gesprek voeren
Daarom pleitte de christelijke fractie in het Beneluxparlement bij monde van Michel Lebrun (cdH) in de plenaire vergadering van 7 december, voor het afschaffen van roaming in de grensgebieden. Bij de collega’s parlementsleden rijpt zelfs het idee voor ��n, lokaal tarief in de hele Benelux. “Dan is er ��n tarief, van Amsterdam tot in Echternach”, luidde het. Maar voordat dergelijk systeem kan worden ingevoerd, is nog het akkoord nodig van de Europese Commissie.
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s