karelschiepers-online

Verhofstadt is er terug

Een reactie plaatsen

Na de mislukking en de afgang van de ene, is Verhofstadt er terug. Het is misschien wel niet de meest ideale regering en ze is misschien tijdelijk, maar de komedie is gedaan (toch tijdelijk). Het goede bestuur (of is het gewoon tijdwinnen) zal er nu komen onder leiding van Verhofstadt.

Eens benieuwd of er tegen Pasen een andere regering kan aantreden, onder een andere leiding. Hopelijk lukt men daar wel is. Hopelijk is het voor iedereen duidelijk dat er nu eindelijk eens moet worden bestuurd (‘voor de mensen’) en begint de komedie niet opnieuw.

clipped from www.demorgen.be
Daar zit hij dus, opnieuw en nog altijd, in de Zestien. De verliezer van de verkiezingen werd de winnaar van de formatie. En zijn perspectieven zijn niet eens slecht. Hij heeft een verzekerd inkomen als premier en aan de staatshervorming en B-H-V – het k****dossier dat hoe dan ook weer op de regeringstafel komt – zal hij zijn handen niet vuil hoeven te maken. Als het een beetje meezit, komt hij in 2009 in een zetel aan de start van de campagne. Toscane kan dus nog even wachten. Tot Pasen. Of… welja, “je weet het nooit met Guy”.
  blog it
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s