karelschiepers-online

toch lekker koken zonder inkopen te doen dankzij het internet

Een reactie plaatsen

Het moet niet altijd over onderwijs gaan. Daarom even volgende tip.

Dit is een interessante site. Kun je tenminste eens de overschotjes in de koelkast gaan gebruiken om een gerecht te maken. Bovendien moet je niet meer zo vaak naar de winkel lopen omdat je de culinaire creativiteit mist.

clipped from tijdblogs.typepad.com

Weinig in huis om te eten, maar geen zin of tijd meer om nog naar de winkel te gaan? Stem uw browser dan eens af op SuperCook.com. Deze site vertelt u welke gerechten u allemaal kunt bereiden op basis van de (weinige) ingrediënten die u wél heeft, met vaak hele verrassende resultaten. Ook voor de komende paasdagen biedt dit online receptenboek trouwens volop culinaire inspiratie.
Zodra u ingrediënten begint toe te voegen toont SuperCook rechts in beeld welke gerechten u onmiddellijk dan wel bijna kunt maken. In het laatste geval ziet u in een oogopslag welke ingrediënten u nog mist, waarbij het niet zelden om dingen gaat die u wel heeft maar die u gewoon vergeten was om in voeren. Links in beeld verschijnt ook nog een ‘tag cloud’ met aanbevolen ingrediënten. Ook die leveren, in combinatie met de inhoud van uw voorraadkast, onmiddellijk een nieuw gerecht op.
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s