karelschiepers-online

een oplossing voor mails met een (te) grote bijlage

Een reactie plaatsen

Als je regelmatig van die mails ontvangt met een grote bijlage (presentatie, filmpje…) dan is er hieronder een oplossing.
clipped from tijdblogs.typepad.com

Slibt uw mailbox langzaamaan dicht door de vele e-mails met enorme attachments die u ontvangt? Dankzij Topicr hoeft u al die bijlagen niet meer naar uw computer te downloaden, maar bekijkt en archiveert u ze gewoon online. Dat scheelt zowel (download)tijd als harddiskruimte. Bovendien heeft u op deze manier altijd toegang tot de attachments, waar u zich ook bevindt.
De site ontdoet inkomende berichten van hun bijlagen, en stuurt vervolgens alleen het ‘kale’ tekstbericht door naar uw mailprogramma. De bijlage zelf wordt bewaard op de site, waar u het bestand (beeld, geluid of wat dan ook) te allen tijde kunt raadplegen en dat vanaf elke computer met een internetaansluiting. Topicr is ook ideaal voor het forwarden van grote bijlagen die u per mailt ontvangt; u hoeft dergelijke bestanden immers niet meer te uploaden (ze staan reeds online) en ook daarmee spaart u veel tijd uit. De bestandsgrootte mag op Topicr trouwens oplopen tot maar liefst 250 megabyte per file…
  blog it
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s